"NAJVIŠE MU TO ZAMERAM..." Nući nikad iskrenije o prijateljstvu sa Vojažem, otkrio stvari koje mu ne prašta
Nući i Vojaž, Foto: M.M./ATAImages

otvorio dušu

"NAJVIŠE MU TO ZAMERAM..." Nući nikad iskrenije o prijateljstvu sa Vojažem, otkrio stvari koje mu ne prašta

Da li će mu prijatelj zameriti?

Objavljeno:

Reper Igor Panić poznatiji kao Nući u više navrata je govorio o svom prijateljstvu sa kolegom Mihajlom Veruovićem Vojažom, sa kojim se druži već godinama, a sada je priznao šta mu najviše zamera.

- Ono što me ekstremno nervira, to je čovek sa kojim se toliko godina znam, a nikada nismo alkoholnim pićem nazdravili. On samo vodu pije. Najviše mu zameram to, živim za dan kad ćemo zajedno da nazdravimo. Mrzim da idem u šoping sa njim, ja uživam u tome, a on mi stoji na glavi i zvoca. Ume da bude onako previše strastven kada se radi, to se sutra spot zakazuje, to kreće ludilo i onda sutradan kaže "pa nije mi ovo ništa posebno" - rekao je Nući za "Blic TV", pa istakao i reperove vrline:

Podsetimo, Vojaž je juče, 3. jula, organizovao druženje sa svojim fanovima, a koji je upriličen, kako bi se prisutna publika slikala sa njim i probala njegov ledeni čaj koji je nedavno plasirao.

Igor Panić Nući o odnosu sa Vojažem
Igor Panić Nući o odnosu sa Vojažemfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Reper je u jednom trenutku stao pred sedmu silu, pa se između ostalog osvrnuo i na izlazak iz diskografske kuće "Generacije Zed".

- Ja nisam pomenuo da neću da sarađujem sa Breskvicom, nego da se ja ne pronalazim u muzici koju "Generacija Zed" sada radi. Breskvica mi nije tu bitna, niti bilo ko, ne pripadam tu muzički. Krenuo sam nešto svoje i to je prošlo, njihovo je njima prošlo, tako da plus njima, plus meni - rekao je reper za Telegraf.rs.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Telegraf/M.K. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.